Sedara2ku...

21 December 2008

Godeh2 handphone











Dah lama beli handphone sony erricson ni, tapi tak pernah berani nak godeh. Rupa2nya kat camera phone tu boleh set frame sebelum ambil gambar, layan je lah....
oh ye, tadi saya tinggalkan skype online, tiba2 ada pulak orang kacau. Ha kau, jawab, azam dengan pyan yang layan. Saya check balik, ada insert gambar orang tengah buat flying kick, nasib dia lah.. Azam dengan pyan ni memang rajin nak insert benda pelik2, kat ym Cik Abeng dah block mereka, suara audibles kat PC mengganggu Muaz nak tidur. Bukan apa si Muaz tu kalau dengar bunyi2 macam tu bersemangat dia nak tunjuk aksi spiderman dia...

2 comments:

  1. bawu taw kew??
    kt hp tue mmg bley edit laaa...

    ReplyDelete
  2. he3 Ros.. kau ngan aku sama lah bila beli malas nak belek.. dah berbulan baru tau.. nak kata buta IT tp CELIK rasanya saja malas

    ReplyDelete