Sedara2ku...

17 February 2009

This house is still yours

This house is still yours
but you gave me the rights to make it mine
I want the house but I don't like the pillars
I want to change it all, at once.
Some say I'm crazy
This house is gonna colapse without the pillars
who cares, you never care.
Even if it collapse, I don't care
It is still yours....

makngah, 17/02/2009, 9.25pm

2 comments:

  1. Apa ke benda ni, marah aje bunyi nya mak ngah...

    ReplyDelete
  2. mana ada marah. tapi itu lah yang aku rasa pasal tempat kerja aku ni. Immediate boss nak buat suka2 kat company, tapi big boss cuma tengok dari jauh. Dia apa peduli, dia dengan immediate boss aku pun sama2 makan gaji. Kalau company lingkup pun lebih2 pun dua2 boss kena buang, tapi apa nak jadi dengan pekerja yang sacrifice blood and sweat kat sini? siapa yang bakal peduli nasib mereka?

    ReplyDelete