Sedara2ku...

17 May 2009

Kalau dah suka

Sekarang ni kat kotak rokok ada gambar pesakit kanser yang lehernya dah bertebuk, ngeri. Tapi komen pakngah membuatkan kami semua ketawa.

Pakngah kata :
"alah.. kalau dah tak nak, kat kotak tu gambar orang bina badan tunjuk otot pun tak laku jugak...
tapi.... kalau dah nak, macam rokok tu...letak le gambar kanser, tengkorak, hatta gambar hantu sekalipun... beli jugak....

3 comments:

  1. aku dah berhenti since 2004. kalau nak berhenti memang boleh, tak perlu makan ubat pun.

    pada makngah, cuti rehat panjang ni jgn terlebih makan, control diet ok !!

    Friend from Lion

    ReplyDelete
  2. Makngah,

    Pasal apa Fid sonyap, ada orang masuk minang ko ?

    ReplyDelete
  3. Oi friend from Lion.

    terima kasih jengah sini.. duduk rumah ni ada jugak le buat brisk walk, nak keluarkan peluh konon, tapi masaelahnya.. berat badan ni madang naik je, tak mahu turun.. rasanya dah tau the biggest problem.. bowel system tak berfungsi dengan baik.

    pasal fid tu tak pe.. pelan2.. dia tengah layan orang yang nak melepaskan rindu kat dia tu, kan baru 2 hari naik kerja setelah cuti panjang ke KK.

    ReplyDelete