Sedara2ku...

21 May 2009

Kuatnya kesan multi purpose cleaner...

Hari ni ada kelainan suasana di dapur saya.. puas saya fikir, rupa2nya hari ni kami makan tengahari dengan aman sentosa. Tak ada lalat! ??? Mana pergi lalat ni? selalunya berperang dengan lalat, sampai pasang gam lalat lah....

Saya tanya si Ayu, pembantu rumah Indonesia saya. "Perasan tak? hari ni rumah kita tak ada lalat". Ayu beritahu pagi tadi dia dah guna multi purpose cleaner yang sampai semalam... Petang semalam upline saya Ida & suami datang menerangkan penggunaan produk. Si Ayu yang tekun sangat dengar sebab dia yang nak guna. Bila Ida tunjukkan sukatan untuk dicairkan dalam baldi saya agak bias. Sikitnya... ada kesan ke nanti? tapi hari ni dah terbukti.. kat atas kabinet pun lalat tak singgah, kat lantai pun clear!

3 comments:

  1. Wa... ni dah boleh buat marketing niiii tulis lah berapa harga sebotol.. kita suruh Southern Lion jual kan nak?? Boleh tak Razak

    ReplyDelete
  2. harga? tak mahal RM28 je 1 liter. Semalam mendung, lalat tak ada, hari ni panas, pun nampaknya lalat belum singgah.. wah.. rumah ku bebas lalat... hopefully berterusanlah suasana aman begini...

    ReplyDelete
  3. bolh d gunakan utk semut jgk tak?? kalu tu aku beli...
    Mana plk pak razak ni

    ReplyDelete