Sedara2ku...

06 August 2009

Virus oh.. virus

Minggu ni dah minggu keempat saya berkursus. Biasanya kalau kelas free ni, orang rajin ponteng, tapi kat kelas saya , alhamdulillah.. semua tak datang ...bersebab. Tabik kat Dr Ab yang mengendalikan kelas kami.. tak ada masa nak berangan.. ada je modal dia suruh kami guna otak...

Minggu ni kelas agak kurang orang. Lee kata, udara kat kelas kami tak bagus....Apa taknya, lebih separuh sakit tekak dan demam. Saya pun dah kena sakit tekak jugak, tapi setakat ni dapat cover dgn pengambilan air dan vitamin-c.

selain virus selsema.. ada virus yang paling ditakuti.. virus komputer... kami semua buat presentation pakai pen-drive, pasang kat laptop Dr Ab. Tapi nak dijadikan cerita, ada diantara pen drive kami yang dah dijangkiti virus.. huh, tiba2 hari ni banyak laptop dah keluar warning virus. Paling tak best laptop saya sebab keluar bunyi siren... dia dapat detect virus je, anti virus bagi warning.. terkejut satu kelas.. balik je dari kelas petang tadi, pulun membersihkan segala file.. setakat ni alhamdulillah.. harap2 dah betul2 clear....

No comments:

Post a Comment