Sedara2ku...

21 December 2011

Doa agar hujan berhenti

Assalamualaikum & Selamat pagi.

Mangsa banjir di Johor semakin meningkat. Pagi ni je ikut data di portal banjir MKN, kawasan banjir dah jadi 38, mangsa yang terlibat dah meningkat sampai 3259 orang. Semoga meeka semua tabah.

Bila saya kecoh2 pasal banjir di Segamat,rakan fb saya, syed hanafi letak doa dibawah di wall saya. Alhamdulillah, semoga perkongsian disini memberi manfaat untuk semua. Terima kasih Syed.


btw, pagi tadi call anak di Segamat. nampaknya hujan dah berhenti sejak semalam.

2 comments:

  1. mak ngan ujan kan rahmat...time ujan tu malaiat punya kepak besornya di kembangkan....lg pun best ujan time nilah dpt ZZZzzzzZZZ cuma yg tak bestnya bila balikm keja dr PG jammmmmm

    ReplyDelete
  2. hujan memang rahmat. tapi bila mengenangkan orang kat segamat dan rompin yang tengah risau bila hujan turun.....

    ReplyDelete