Sedara2ku...

03 June 2012

Himpunan Hijau mengguris hati....

Assalamualaikum,

siang tadi pergi jemputan kahwin rumah sepupu arwah mak, meriah bertemu sanak saudara, ketika salam pokda sebelum berpisah, pokda tiba2 kata.. rajin2 menulis.... aik.. pokda baca ke blog ni? hehehe... termalu lah pulak...

Topik yang melekat difikiran hari ini.. hmmm.. kawan2 fb dok post gambar himpunan hijau kat Alor Star tu.. 

Personally saya rasa ianya sangat kurang ajar! 2 Jun 2012 adalah sambutan Hari Keputeraan Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong. Tahun ini adalah tahun pertama Sultan Kedah menjadi YDP Agong dan sepatutnya diraikan oleh rakyat Kedah. Tetapi pagi tadi, mungkin suasana di Alor Star lebih meriah. It was a bad move! Rasanya tak salah kalau pilih lokasi lain kalau pun mesti buat pada tarikh ini.

Anda telah menguris perasaan rakyat Kedah yang sayangkan Sultan mereka, sedangkan anda perlukan undi mereka untuk terus bertahan memerintah disana...

No comments:

Post a Comment